fbpx
Петък, 03 Април 2015 16:01 Written by 
Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански село Дамяница, ул. "Иван Козарев"

Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански

Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански

Проектите „Изграждане на улица „Иван Козарев” в село Дамяница, община Сандански” и : „Изграждане на улица 9-ти Май в село Левуново, община Сандански” са по Програма за развитие на селските райони 2007-2013, договорът за безвъзмездна финансова помощ е сключен между Държавен фонд „Земеделие”, МИГ – Сандански и Община Сандански.

За изграждането на новата улица в с. Дамяница са предвидени почистване на улицата от паразитна растителност, направа на изкоп в земни почви, доставка и полагане на нови бетонови бордюри 15/25/50 см., профилиране и уплътняване на основа от баластра, направа на първи и втори битумен разлив, доставка и полагане на неплътен и плътен асфалтобетон, осигуряване на нормално отводняване на улицата и поставяне на пътна сигнализация.

Новоизградената улица и в с. Левуново предвижда заложените по горе дейности, като ще осигури по-добрата достъпност до селото и безпроблемната връзка между отделните улици в Левуново.

Общата стойност за двете нови улици е близо 200 хиляди лева.

 

Видяна 2465 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.