fbpx
Петък, 03 Април 2015 16:01 Written by 
Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански село Дамяница, ул. "Иван Козарев"

Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански

Две нови улици - в Дамяница и Левуново изгражда община Сандански

Проектите „Изграждане на улица „Иван Козарев” в село Дамяница, община Сандански” и : „Изграждане на улица 9-ти Май в село Левуново, община Сандански” са по Програма за развитие на селските райони 2007-2013, договорът за безвъзмездна финансова помощ е сключен между Държавен фонд „Земеделие”, МИГ – Сандански и Община Сандански.

За изграждането на новата улица в с. Дамяница са предвидени почистване на улицата от паразитна растителност, направа на изкоп в земни почви, доставка и полагане на нови бетонови бордюри 15/25/50 см., профилиране и уплътняване на основа от баластра, направа на първи и втори битумен разлив, доставка и полагане на неплътен и плътен асфалтобетон, осигуряване на нормално отводняване на улицата и поставяне на пътна сигнализация.

Новоизградената улица и в с. Левуново предвижда заложените по горе дейности, като ще осигури по-добрата достъпност до селото и безпроблемната връзка между отделните улици в Левуново.

Общата стойност за двете нови улици е близо 200 хиляди лева.

 

Видяна 2765 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.