fbpx
Четвъртък, 09 Април 2015 11:11 Written by 

Спортното игрище в ж.к "Спартак" готово до началото на лятото

Проекта за " „Ремонт и рехабилитация на спортно игрище в жк. Спартак” се изпълнява чрез сключен договор № 47/3/3210932 с Държавен фонд земеделие по Програма за развитие на селските райони” и чрез Местната Инициативна група – Сандански и тяхната Стратегия за местно развитие на МИГ-Сандански е на стойност близо 53 хил. лева.

По проекта спортното игрище се ремонтира напълно и ще бъде достъпно отново за спортни дейности и прояви в началото на лятото.
Ремонтите дейности включват : ремонт и подмяна на ограда и пана, изграждане на изкуствена настилка от трева за футбол върху цялата площадка, доставка на две футболни врати с плетени мрежи. Така обновената спортна площадки ще допринесе за развитието на спорта и ще даде възможност на децата и младежите, живеещи в "Спартак" ежедневно да имат възможност да прекарват своето свободно време в една приятна и нова площадка за спорт.

 

 

 

 

Видяна 1692 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.