fbpx
Четвъртък, 09 Април 2015 11:11 Written by 

Спортното игрище в ж.к "Спартак" готово до началото на лятото

Проекта за " „Ремонт и рехабилитация на спортно игрище в жк. Спартак” се изпълнява чрез сключен договор № 47/3/3210932 с Държавен фонд земеделие по Програма за развитие на селските райони” и чрез Местната Инициативна група – Сандански и тяхната Стратегия за местно развитие на МИГ-Сандански е на стойност близо 53 хил. лева.

По проекта спортното игрище се ремонтира напълно и ще бъде достъпно отново за спортни дейности и прояви в началото на лятото.
Ремонтите дейности включват : ремонт и подмяна на ограда и пана, изграждане на изкуствена настилка от трева за футбол върху цялата площадка, доставка на две футболни врати с плетени мрежи. Така обновената спортна площадки ще допринесе за развитието на спорта и ще даде възможност на децата и младежите, живеещи в "Спартак" ежедневно да имат възможност да прекарват своето свободно време в една приятна и нова площадка за спорт.

 

 

 

 

Видяна 1881 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.