fbpx

Константин Чорбаджийски

Здравейте на всички.
Казвам се Константин и съм родом от, както се пее в една песен: „О-о-о Сандански, ти най-красивото градче на света, за тебе слънцето сия, Струма, бавно тече…“

Какво да Ви разкажа за мен.
Завърших ЗПГ „Кл. Арк. Тимирязев“, със специалност „Икономика на земеделското стопанство“. След което продължих висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ от където имам магистърска степен по „Териториална администрация и Управление на Човешките ресурси“.
Професионалния  и личния ми живот са като река. На места тиха и спокойна, с чиста и бистра вода, а на други бурна и страховита. Смених няколко направления, докато най-накрая мисля, че открих себе си.

Обичам литературата, хубавата музика, компютрите и интернета. Като любими жанрове в литературата бих посочил:криминална, шпионска, екзотерична и психология. Любими автори:  Агата Кристи, Том Кланси, Робърт Лъдлъм, Джон Гришъм, Дан Браун и още няколко.
За музиката бих казал, че харесвам всякакъв вид жанр. Като част от Китаро-мандолинния оркестър на града, се научих да обичам музиката от все сърце.
Основното ми хоби е да се обучавам със всеки ден. Интересите ми в са свързани в няколко направления: търговия, мениджмънт и web design. Всеки един момент се опитвам да бъда информиран за най-новите тенденции.

В живота ми, постоянно си поставям цели, които на този етап са постигнати . За мен непостижими цели, няма, има просто хора, които не работят за осъществяването им.

  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.