fbpx
Четвъртък, 11 Май 2017 22:41 Written by 

Комедията „спанак с картофи“ в летния театър на Сандански през юни

Вергов, Карамазов и Геро ще гостуват в Сандански на 23 юни в Летния театър

Хитовата комедия "Спанак с картофи", с участието на звездите Юлиян Вергов, Владимир Карамазов и Герасим Георгиев-Геро, ще гостува на сцената на Летния театър в град Сандански на 23 юни от 21:00. Това ще бъде второ гостуване на известните актьори в Сандански след гастрола им през есента, когато предизвикаха фурор сред публиката, а Дома на културата се оказа тесен да побере всички желаещи.

Поканата към „Три Беарс Ентъртеймънт“ – продуцентската компания на Юлиан Вергов, Владо Карамазов и Захари Бахаров отново идва от Ивем Лайф и Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”.

Пиесата "Спанак с картофи" не слиза от театралния афиш вече пета година и се превърна в абсолютен театрален хит – има с над 180 изиграни представления в София и страната.

Постановката „влиза“ в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена и „изкарва“ на бял свят  неподозирани до този момент емоции и чувства. А героите с поетични псевдоними – Артиста, Сапуна и Тънкоустия, стигат до внушителни по своя мащаб и виртуозност истини за футбола, човешките взаимоотношения, предателството, самотата, кариерата на всяка цена, компромисите…

23 юни 2017, 21:00 ч.
САНДАНСКИ, Летен теaтър
Тел. за резервации: 0888/324953 и 0894/301368

Видяна 2158 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.