Топ новини
Понеделник, 29 Май 2017 18:41 Written by 

Проектът „Thespot” в Сандански влезе в своята заключителната фаза

От 25 май проектът „TheSpot” влезе в заключителния си етап 3 – обновяване и облагородяване на градинката „Петлето” в Сандански. Координаторът на проекта за града - Ивелин Терзийски от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”, заедно с представител на сдружение „БГ бъди активен” и група доброволци, състояща се от деца, ученици, майки и съвестни граждани, работят активно за облагородяването на площадката „Петлето”.

Реализацията на проекта включва освежаване и обновяване на пейки, пясъчник, асфалтовата настилка, добавяне на тенис маса на открито, лост и успоредка, а също така и още изненади, които ще могат да бъдат видени на откриването на площадката.

Със съдействието на община Сандански на площадката ще има осветление и работеща чешма. Официалното откриване на „Петлето” ще бъде на 1 юни, 17:15 ч., когато ще бъде отбелязан и Move week 2017 – кампанията, промотираща активния и здравословния начин на живот.

Всеки е добре дошъл да се включи в изграждането на „Петлето” от 10:00 до 19:00 в дните до откриването.

Oбщина Сандански - медиен партньор на SandanskiNews

Видяна 1099 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.