fbpx
Понеделник, 29 Май 2017 18:41 Written by 

Проектът „Thespot” в Сандански влезе в своята заключителната фаза

От 25 май проектът „TheSpot” влезе в заключителния си етап 3 – обновяване и облагородяване на градинката „Петлето” в Сандански. Координаторът на проекта за града - Ивелин Терзийски от Сдружение „С идея за бъдещето – спорт, образование, култура”, заедно с представител на сдружение „БГ бъди активен” и група доброволци, състояща се от деца, ученици, майки и съвестни граждани, работят активно за облагородяването на площадката „Петлето”.

Реализацията на проекта включва освежаване и обновяване на пейки, пясъчник, асфалтовата настилка, добавяне на тенис маса на открито, лост и успоредка, а също така и още изненади, които ще могат да бъдат видени на откриването на площадката.

Със съдействието на община Сандански на площадката ще има осветление и работеща чешма. Официалното откриване на „Петлето” ще бъде на 1 юни, 17:15 ч., когато ще бъде отбелязан и Move week 2017 – кампанията, промотираща активния и здравословния начин на живот.

Всеки е добре дошъл да се включи в изграждането на „Петлето” от 10:00 до 19:00 в дните до откриването.

Oбщина Сандански - медиен партньор на SandanskiNews

Видяна 1633 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.