fbpx
Вторник, 22 Май 2018 22:58 Written by 

Няколко дни забавления за деня на детето в Сандански

Малки и пораснали ще се върнат назад във времето със „Забравените игри на Свети Врач“

Няколко дни забавления, танци и игри очакват всички деца на община Сандански на 31 май и 1, 2 и 3 юни.
На 31 май инициативата „Помогни без причина“ и Сдружение „За промяна“, с подкрепата на община Сандански канят малки и големи на БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ, който ще се проведе от 19:30 ч. на Летен театър – Сандански. Участие в него ще вземат Александрина Макенджиева, Невена Пейкова, Петя Карамфилкова, ТФ „Хоуп“, ТФ „Феерия“, ТС „Празник“, ВГ „Звънче“ и Духов оркестър.
За да помогнете на деца в нужда, може да си закупите „усмивка“ /билет/ от Туристически информационен център /до ГУМ/ или на място в деня на концерта на цена 2 лв.
На 1 юни Археологически музей – Сандански и община Сандански, с подкрепата на Парк хотел „Пирин“ организират „Забравените игри на Свети Врач“. Игрите започват от 10:00 ч. до 14:00 ч. в парк „Свети Врач“ /пространството между езерото и градски басейн/, където малки и големи ще имат възможност да се върнат назад във времето с игрите на децата от началото на 20 век.
Със „Забравените игри на Свети Врач“ ще бъде поставено началото на тридневно забавление.
Децата отново ще имат възможността да се забавляват с кауза. Благотворителната инициатива „Помогни без причина“ ще „потопи“ децата в магията на детството на 1, 2 и 3 юни в парка с водни игри, караоке, състезания и вълшебства.

 

Видяна 1864 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.