Топ новини
Събота, 09 Юни 2018 08:45 Written by 

Кметът Котев откри 23 – ти национален симпозиум по урология

От 07-09 юни 2018 г. Сандански ще бъде домакин на XXIII –ти Национален симпозиум по урология с международно участие.
Организатори на симпозиума са почетните граждани на град Сандански и признати имена в сферата на медицината - проф. Цветков и проф. Младенов.
„Щастлив съм, че сме домакини на подобно събитие, което се превърна в ежегодно и дава възможност на изявени в своята област специалисти да обменят опит и практики. Община Сандански подкрепя и ще подкрепя и в бъдеще симпозиума“ – с тези думи кметът Кирил Котев откри Националния симпозиум.
На двудневния форум присъстваха изключителни специалисти и именити професори в областта на урологията, неврологията и хирургията.
За целта на събитието фирми, предлагащи адекватни медикаменти за лечение на горепосочените проблеми бяха организирали свои рекламни изложения, които предизвикаха интерес у присъстващите.
За първи път симпозиумът се провежда през 1996 г. отново в Интерхотел „Сандански” и от тогава до днес това се превръща в традиция.
Събития като този симпозиум са добра атестация за Сандански, за организаторите и за всички заинтересовани страни.

 

Видяна 800 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.