fbpx
Събота, 09 Юни 2018 08:45 Written by 

Кметът Котев откри 23 – ти национален симпозиум по урология

От 07-09 юни 2018 г. Сандански ще бъде домакин на XXIII –ти Национален симпозиум по урология с международно участие.
Организатори на симпозиума са почетните граждани на град Сандански и признати имена в сферата на медицината - проф. Цветков и проф. Младенов.
„Щастлив съм, че сме домакини на подобно събитие, което се превърна в ежегодно и дава възможност на изявени в своята област специалисти да обменят опит и практики. Община Сандански подкрепя и ще подкрепя и в бъдеще симпозиума“ – с тези думи кметът Кирил Котев откри Националния симпозиум.
На двудневния форум присъстваха изключителни специалисти и именити професори в областта на урологията, неврологията и хирургията.
За целта на събитието фирми, предлагащи адекватни медикаменти за лечение на горепосочените проблеми бяха организирали свои рекламни изложения, които предизвикаха интерес у присъстващите.
За първи път симпозиумът се провежда през 1996 г. отново в Интерхотел „Сандански” и от тогава до днес това се превръща в традиция.
Събития като този симпозиум са добра атестация за Сандански, за организаторите и за всички заинтересовани страни.

 

Видяна 1627 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.