fbpx
Четвъртък, 18 Октомври 2018 23:50 Written by 

Постановката „не всеки крадец е мошеник“ на сцена в Сандански

На 27.10.2018 г. /събота/, от 19:00 ч. в Дома на културата, град Сандански ще бъде представена постановката от Дарио Фо – „Не всеки крадец е мошеник“.
Нощ, небето раздирано от светкавици, вали проливен дъжд. В богаташка къща се промъква Крадеца. И всичко щеше да завърши бързо и просто, ако в този момент собственикът на къщата не беше решил да изневери и да преживее среднощно приключение с красива и своенравна жена. От тук нататък се завързва сложна и смешна история, в която изневерите се редуват, недоразуменията поставят героите в изумителни смешни ситуации. Лъжата, лицемерието, предадената съпружеска вярност се трупат едно след друго, за да завършат картината на едно общество, в което най-почтения човек се оказва професионалният крадец. От пиесата блика хумор и ирония, изненадващи ситуации и мъдри прозрения. И това е така, защото автор е носителят на Нобелова премия, живият класик на световния театър Дарио Фо. Не случайно пиесата „Не всеки крадец е мошеник“ шества по световните сцени и стотиците постановки са доставили наслада на милиони зрители.
Участват актьорите: МЕСУРЕ ТАХИР, АДРИАНА КЪНЧЕВА, ВЕЛИНА ЯСЕНОВА, БОРИСЛАВ ХРИСТОВ, ЯКУБ ЯКУБ и специалното участие на актьорите от Народния театър ВАСИЛ ДРАГАНОВ и ХРИСТО ТЕРЗИЕВ.
Постановката е дело на режисьора АНДРЕЙ КАЛУДОВ.
Билети са в продажба в:
Туристически информационен център Сандански
Ул. „Македония“ 28
Работно време: от вторник до събота / 09:00ч.-18:00ч./
Тел: 0882 011039

Видяна 2413 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.