fbpx
Сряда, 03 Септември 2014 11:43 Written by 

Седмицата на „Пирин Фолк” стартира с изложба

Празничните мероприятия, свързани с 22-рото издание на „Пирин Фолк” Сандански стартираха със седмична изложба на фотографии, живопис, детски рисунки и историческа сбирка.

Старт на изложбата и празничните събития бе даден от заместник кмета Мария Чинкова, която сподели, че е изключително щастлива, че празничната програма на 22-рото издание на „Пирин Фолк” стартира именно с такава изложба, приютила рисунките на талантливи деца от три възрастови групи, картините на художника Кирил Божкилов, исторически снимки, както и макет на Епископската базилика, която е в процес на строеж. Изложбите разположени на първия и втория етаж на Дома на културата в Сандански могат да бъдат посетени всеки ден до неделя.

Присъстваха Директорът на фестивала Валентин Пензов, художника Кирил Божкилов, граждани и медии.
Празничните  събития продължават и днес, когато на централния площад в Сандански на видео стена в продължение на две поредни вечери ще бъдат излъчвани видеоклипове от „Пирин Фолк” от след 21.00 ч.

Галерия:

Видяна 1628 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.