fbpx
Неделя, 17 Септември 2017 11:49 Written by 
В Сандански за XXII-ри път се проведе колопоход „не на наркотиците“ Снимка: Община Сандански

В Сандански за XXII-ри път се проведе колопоход „не на наркотиците“

За XXII- ри път в Сандански се проведе колопоход под мотото „Не на наркотиците“, част от кампанията „Стани независим. Бъди свободен“. Той е част от редица събития, които започнаха още в 10:00 ч. на площад „България“ в Сандански, когато бе даден старт на лекоатлетически крос за ученици от община Сандански. Те бяха групирани на момичета и момчета, а трасето, което трябваше да пробягат бе 600 м.
Начало на спортните прояви даде Георги Жежев –секретар на община Сандански, който пожела безавариен финал на всички деца.
Зам.-кметът на община Сандански – Зорица Органджиева, Йорг Щренгер – организатор на „Пробега на мира“ и Олаф Лудвиг – олимпийски шампион наградиха с медали най-добрите лекоатлети. При момичета на първо място стана Светла Кукучева, на второ – Мария Димитрова, а на трето – Катрин Джакова. При момчетата на първо място финишира Марио Дамянов, на второ – Мартин Митев, а на трето – Даниел Славков.
След награждаването стартира и колопохода. В спортната проява се включиха около 100 деца от всички училища на територията на община Сандански, а трасето бе очертано в рамките на град Сандански.
След финала на колоездачите се проведе томбола на случаен принцип, в която късметлията получи чисто ново колело.
Като част от спортния празник ще бъдат Памбос Агапиу и танцьорите от “Памбос Денсинг Център”, които ще се включат в заключителната част на велопохода “Не на наркотиците” на 16 септември, от 18:00 ч. на пл. “България” под мотото “Сандански танцува”. Очакват ни завладяваща музика и танци, представления и открит урок по салса, воден от самия Памбос Агапиу.

 

Видяна 2873 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.