fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42

Конгресен туризъм

Сандански е перфектното място за организиране на делови и  бизнес срещи, семинари и фирмени мероприятия, обучения, корпоративни прояви. Екипи от отлично подготвени специалисти са на разположение през цялото време, за да отговорят на нуждите на клиентите относно планирането, организацията и провеждането на конференции, семинари и други специализирани мероприятия. Предлаганият пълен спектър от услуги е съобразен с изисквания и по отношение на бюджета на съответното мероприятие. Част от предлаганите услуги са конферентни зали с професионално оборудване и неизменно съпътстващите ги кафе-паузи, коктейли, работни и официални обеди и вечери, голям избор от хотели различна категория. Специалистите ще се погрижат и за малкото свободно време, което остава при подобни мероприятия с неустоими предложения за различни  развлекателни програми и турове до близки дестинации.

Парк Хотел Пирин ***** предлага шест обособени конферентни зали с мобилна конфигурация на местата според нуждите на съответното мероприятие, обзаведени с мултимедия, озвучителна техника, екран, флипчарт, шрайбпроектор, висоокоскоростен интернет, техническо лице за съдействие при подготовката, личен асистент по време на мероприятието.
зала „България” - до 260 места,
зала „Сандански” – до 45 места,
зала „Санданска Бистрица” – до 35 места,
зала „Медиус” – до 15 места,
зала „Вихрен” – до 10 места
ВИП зала „Дезудава” – до 14 места.

Интерхотел Сандански **** предлага три конферентни зали с осигурено техническо оборудване – флипчарт, екран, мултимедия, озвучаване, безжичен интернет, техническо лице за съдействие при подготовката, личен асистент по време на мероприятието, възможност за подредба на залата според желанието на участниците в събитието.
зала Сандански – до 270 места
зала Син салон – до 80 места
зала Червен салон – 35 места

В улесние на бизнес идеите Резорт СПА Хотел Медите **** предоставя на разположение четири конферентни зали, разполагащи с от 10 до 350 места. По желание на клиентите конфигурацията на масите и столовете в залите може да се променя. Залите са оборудвани със съвременна техника – мултимедиен проектор, екран, флипчарт, озвучителна техника, необходима за организирането на всякакъв вид бизнес мероприятия.
Конферентна зала „Европа” – до 250 места
Конферентна зала 1 – до 70 места
Конферентна зала 2 – до 30 места
Конферентна зала 3 – до 30 места

СПА Хотел Свети Никола ***  - идеалното място за организиране на делови и бизнес срещи, семинари и фирмени мероприятия, обучения, корпоративни прояви – преференциални оферти и възможност за избор на конферентна зала - малка -  с капацитет до 30 места и по-голяма – до 80 места. И двете зали  са оборудвани с мултимедиен проектор, флипчарт, екран, озвучаване и климатизация. Залите са с мобилна конфигурация на местата според целта и предпочитанията на съответното мероприятие.
Конферентна зала 1 – до 80 места
Конферентна зала 2 – до 35 места

Отлични условия за бизнес туризъм предлага и Хотел Панорама ***. За делови мероприятия и осъществяване на бизнес контакти, хотелът предлага две многофункционални конферентни зали. Те са оборудвани с озвучителна уредба, голям екран, шрайбпроектор и осигуряват всички необходими условия. Залите са с мобилна конфигурация на местата.
Конферентна зала 1 – до 100 места
Конферентна зала 2 – до 30 места

Видяна 4062 пъти
Рейтинг
(1 Глас)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.