fbpx
Понеделник, 04 Април 2016 20:34 Written by 

Конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“

Във връзка с новите практики на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и подобряване на комуникацията между държавата и бизнеса, както и за прилагане на активни мерки за насърчаване на предприемачеството, ще се проведе конференция на тема: „Подпомагане на малкия и среден бизнес през 2016 г.“ на 08.04.2016 г. от 10.00 часа в зала „22 септември“ на общината в град Благоевград.

Очаква се в конференцията да участват широк кръг представители на малкия и среден бизнес, неправителствени организации, бизнес съюзи и др. от област Благоевград.

В програмата се предвижда да се представят дейностите на Агенцията за насърчаване на българските предприятия, новите мерки в подкрепа намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес. Ще бъдат представени възможности за достъп до финансови инструменти в подкрепа на малкия и среден бизнес от представители на Банка ДСК. Ще се разясни как се кандидатства с проекти по Националния иновационен фонд. Ще се презентира новата програма на ИАНМСП и „Майкрософт България“ „Модерният бизнес“, която е насочена към инвестиране в по-добрата конкурентоспособност, гъвкавост и ефективно управление на бизнеса за малките и средните предприятия. Ще се разяснят възможностите за финансиране и подкрепа на Старт ъп бизнеса. Експерти от Министерски съвет ще запознаят аудиторията с възможностите за финансиране на проекти на бизнеса от Европейски структурни и инвестиционни фондове през 2016 г.

Необходимо е заявяването на предварителен интерес от Ваша страна чрез изпращането на попълнена регистрационна на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Допълнителна информация може да получите на телефон 0882949723, Веселина Велчева.

Видяна 1102 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.