fbpx
Вторник, 03 Май 2016 23:50 Written by 

WAKE YOUR BODY - АКТИВНА СЪБОТА

ден посветен на активния начин на живот в гр.Сандански

 На 7 май от 10:30 часа в парк „Св.Врач” гр.Сандански, ИВЕМ ЛАЙФ и сдружение „BG Бъди активен“, със съдействието на Coca-Cola и Община Сандански, Ви канят на съвместната си инициатива „Активна събота”.

 „Активна събота“ е част от платформата Wake Your Body, която предлага еднодневна разнообразна програма, включваща в себе си събития свързани със спорт и физическа активност, в които могат да се включат широк кръг от хора: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и др.

Wake Your Body – Активна Събота ще се проведе в 15 български града в рамките на месеци: май, юни, септември.

Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно. Wake Your Body – Активна събота е чудесен повод да се раздвижите по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора.

Пълна програма на Wake Your Body – Активна събота в Сандански:
10:15 – откриване на събитието
10:30 – велокрос и крос в парковата зона на града.
11:00 – свободни занимания – тенис на маса, бадминтон, шах.
11:00 – открити тренировки по:
-      Хип-хоп танци
-      Плуване
-      Тенис
-      Народни танци
-      Йога
-      Борба
-      Волейбол и др.

11:30 - щафетни игри за деца
12:30 - баскетбол за деца
13:00 – Томбола с награди и закриване на събитието.

За организаторите: ИВЕМ ЛАЙФ е организация, която работи в областта на спорта, образованието, културата и младежките дейности. Основната дейност е организиране и мениджмънт на събития – спортни инициативи, семинари и обучения, организация на културни мероприятия.

Сдружение BG Бъди активен е национална организация работеща в областта на насърчаване на укрепваща здравето физическа активност (Health-enhancing physical activity – HEPA) Основна цел на сдружението е да се  популяризират ползите от редовните упражнения и активните дейности за развлечение и отдих сред българските граждани.

Wake Your Body- Активна събота се осъществява с финансовата подкрепа на Coca Cola.

За повече информация следете:
http://www.bgbeactive.org/
http://www.ivemlife.com/
Facebook – ИВЕМ ЛАЙФ ЕООД

Видяна 1463 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.