Вторник, 14 Юни 2016 14:38 Written by 
Демонстрационен урок по добри обноски за деца в Сандански Невена Басарова-Дичева

Демонстрационен урок по добри обноски за деца в Сандански

Този четвъртък, 16 юни, от 17:00 часа, специалистът по добри обноски за деца Невена Басарова-Дичева ще проведе безплатен демонстрационен урок в Сандански. Той ще се състои в детския кът на Парк Хотел Пирин Шарлопов и е подходящ за малчугани от 4.5 до 10 годишна възраст и техните родители – жители или гости на града.

Темата на урока е „Добрите обноски никога не излизат във ваканция”. В помощ на родителите Невена Басарова-Дичева, основател на Първа Детска Академия за Добри Обноски, ще повдигне завесите на протокола и на етикета и с игри и интерактивни занимания ще покаже как да се запознаваме, да създаваме приятелства, да бъдем добри събеседници и да изслушваме и как да се изразяваме добре. И още: как да се храним правилно и с прибори, как да подготвим пикник и да играем на открито, как да опазваме природата, как да се държим на публични места и да общуваме в интернет.

Уроците по добри обноски са посветени на тези и на много други важни за развитието на детето въпроси. Целта е да могат децата да станат още по-добра версия на себе си и всеки ден да стават една идея по-добри, отколкото са били вчера.

Записване за безплатния демонстрационния урок може да бъде направено тук:
https://docs.google.com/forms/d/1LJvZtaOSavEGIYHygsZnRcjfCw4TcxkU23qiVyJkusk/viewform

Видяна 2837 пъти
Рейтинг
(6 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.