fbpx
Вторник, 24 Април 2018 22:38 Written by 

22 АВТОРСКИ ПЕСНИ НА ВТОРИЯ BG MUSIC FESTIVAL

Четири първи награди в четири музикални категории

Общо 22 песни от кандидатствалите 132 са селектирани от компетентно жури на BG MUSIC CHANNEL за участие във Втория BG MUSIC FESTIVAL - национален музикален форум с конкурсен характер за модерна авторска музика, който ще се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на гр. Сандански.
За тазгодишното издание регламентът на Фестивала бе променен, като се въвдоха четири отделни категории: поп, рок, хип-хоп/R&B и електронна музика. Това бе решено, след като бяха взети предвид мненията на експерти, членове на журито и участници в музикалното събитие.
След популяризирането миналото лято на първия BG MUSIC FESTIVAL, който е призван да даде зелена светлина за българската музика, във второто му издание песни ще представят и водещи звезди от родната музикална сцена.
Освен първите награди от авторитетно фестивално жури във всяка категория, са предвидени и следните специални призове:
 Награда на публиката в Летен театър - гр. Сандански;
 Награда на телевизионните зрители;
 Награда на Журналистическото жури;
 Награда на участниците във Фестивала - нова награда (всеки участник гласува за един от останалите, като няма право да гласува за себе си);
 Награда на Кмета и Община Сандански

Организатори на BG MUSIC FESTIVAL са: Music Media Cluster, BG MUSIC CHANNEL и община Сандански.

За повече информация следете сайта: www.bgmusic.tv

Видяна 1652 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.