fbpx
Сряда, 13 Юни 2018 22:07 Written by 

Сандански – домакин на Miss & Mr. Grand Sea World 2018

Конкурсът MISS & MR. GRAND SEA WORLD 2018 се провежда за трети път, а град Сандански за първи път ще бъде домакин на световна сцена на красота и елегантност.
Един от най-престижните конкурси, изключително популярен и в Латинска Америка – „Miss & Mr Grand Sea World” 2018 ще се проведе от 25 до 30 юни в град Сандански.
Участници от над 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса.
Първото предизвикателство за всички е на 27 юни, когато всички участници – около 70 човека, ще изминат цялото разстояние по централната пешеходна зона в шествие на красотата и традициите в национални костюми, водени от духов оркестър и мажоретен състав от Сандански.
Атрактивният финал на шествието ще бъде на голямата сцена на пл. „България” около 20 часа.
Представянето по бански костюми ще се осъществи на басейна на Парк хотел „Пирин ” на 28 юни , където международно жури ще избере финалистите.
На бляскавия гранд финал на 30 юни, участниците ще дефилират и с официални облекла на сцената на Летен театър Сандански от 20.30 часа . Специални гости на спектакъла са артисти, певци и композитори от голямата сцена на българската музика.
Събитието се организира от MMSEA BG Fashion Model Agency, с подкрепата на община Сандански.

 

Видяна 1876 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.