fbpx
Сряда, 27 Юни 2018 11:07 Written by 

БНТ излъчва Bg Music Festival

В две поредни недели Българската национална телевизия ще излъчи конкурсните вечери на BG Music Festival – уникален по рода си фестивал за нова авторска музика. Събитието, организирано от BG Music Channel и община Сандански, се проведе на 8 и 9 юни в Летния театър на град Сандански.
На 1 юли (неделя) от 14:00 ч. зрителите на БНТ 1 ще могат да гледат Конкурсната вечер на BG Music Festival. В нея участие взеха 22 песни, разделени в 4 категории – поп, рок, хип-хоп/r&b и електронен. Авторитетно жури с председател обичаният певец Орлин Горанов имаше за задача да отличи най-добрите композиции. Специален гост на вечерта бе талантливият изпълнител Дичо. Кулминацията в програмата бе поставена от атрактивната ТИТА, която буквално взриви многобройната публика със своите хитове.
На 8 юли (неделя) от 14:00 ч. БНТ 1 ще излъчи Галавечерта на BG Music Festival. В нея всички победители се качиха на сцената, за да получат статуетките си и да представят отново своите песни. Специални гости бяха миналогодишните победителки във фестивала EVA и Клавдия. Към звездната програма се присъединиха и корифеите от Deep Zone Project. Грандиозният финал на фестивала бе поставен от неповторимия рапър 100 КИЛА, който се появи на сцената с гайдари и направи истински музикален празник. Той изпълни всички свои хитови парчета и вдигна цялата публика на крака.

 

 

 

Видяна 2346 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.