fbpx
Сряда, 19 Септември 2018 22:27 Written by 

С редица събития община Сандански ще отбележи деня на независимостта

Празнична програма, наситена с културни и спортни събития очаква всички граждани и гости на град Сандански на 22 септември.
Колопоход „Не на наркотиците“
В 10:00 ч. на 22 септември ще бъде даден старт на крос за деца и младежи на пл. „България“, а малко по-късно ще се проведе за 23-ти път велообиколката „Не на наркотиците“, в която ще участва и Олимпийският шампион – Олаф Лудвиг. В 11:30 ч. отново на пл. „България“ ще се проведе и награждаването.
Спортното събитие се организира от Община Сандански и ПГ „Яне Сандански“.
Поклонение 110 години Независимост
По повод 110 години от обявяването на Независимостта на Република България в 12:00 ч. пред Паметника на загиналите във войните ще бъдат положени венци и цветя.
Изложба в Епископска базилика, град Сандански
На 22 септември, 18:00 ч. Диана Захариева и Анна Покровнишка ще представят свои самостоятелни изложби в Епископска базилика, град Сандански.
Националното турне „Изпей „Обичам те“ на български
Концертът, без аналог в България, ще се проведе на 22 септември, 19:00 ч. пл. „България“ /при лошо време -Дом на културата/.
Участие в концерта ще вземат рок-група „Хоризонт“ и приятели, Никол Туджарова, група „Серафим“, ВГ „Звънче“, Духов оркестър „Сандански“, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, Танцова формация „Хоуп“, ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград с ръководител Анелия Янева.

 

Видяна 2948 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.