fbpx
Сряда, 19 Септември 2018 22:27 Written by 

С редица събития община Сандански ще отбележи деня на независимостта

Празнична програма, наситена с културни и спортни събития очаква всички граждани и гости на град Сандански на 22 септември.
Колопоход „Не на наркотиците“
В 10:00 ч. на 22 септември ще бъде даден старт на крос за деца и младежи на пл. „България“, а малко по-късно ще се проведе за 23-ти път велообиколката „Не на наркотиците“, в която ще участва и Олимпийският шампион – Олаф Лудвиг. В 11:30 ч. отново на пл. „България“ ще се проведе и награждаването.
Спортното събитие се организира от Община Сандански и ПГ „Яне Сандански“.
Поклонение 110 години Независимост
По повод 110 години от обявяването на Независимостта на Република България в 12:00 ч. пред Паметника на загиналите във войните ще бъдат положени венци и цветя.
Изложба в Епископска базилика, град Сандански
На 22 септември, 18:00 ч. Диана Захариева и Анна Покровнишка ще представят свои самостоятелни изложби в Епископска базилика, град Сандански.
Националното турне „Изпей „Обичам те“ на български
Концертът, без аналог в България, ще се проведе на 22 септември, 19:00 ч. пл. „България“ /при лошо време -Дом на културата/.
Участие в концерта ще вземат рок-група „Хоризонт“ и приятели, Никол Туджарова, група „Серафим“, ВГ „Звънче“, Духов оркестър „Сандански“, Студио по балетно и танцово изкуство „Феерия“, Танцова формация „Хоуп“, ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград с ръководител Анелия Янева.

 

Видяна 2812 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.