fbpx
Четвъртък, 18 Декември 2014 18:03 Written by 

Коледна феерия в Сандански

Коледна феерия в Сандански

В навечерието на един от най-светлите празници в годината – Рождество Христово, на 20.12.2014 г. от 18:00 часа в големия салон на Дома на културата Народно читалище „Отец Паисий-1919” ще представи празничен Коледен концерт. В него ще участват Детски танцов състав „Звездица”, Фолклорни танцови школи „Македонци” (с.Лешница, с.Склаве, с.Струма, с.Ново Делчево, с.Кулата, с.Генерал Тодоров), с ръководители Ралица и Иван Занчеви и Фолклорна формация „Хераклея”, гр. Петрич. Това е едно от поредицата празнични събития, организирани от  читалището по случай коледните и новогодишните празници.

Тази вечер - 18.12.2014 г., читалището ще проведе традиционния Коледен карнавал, където малките възпитаници ще се забавляват с много музика, танци, игри и изненади.

Танцова формация „Хоуп“, с ръководител Невена Станкова ще проведе самостоятелен концерт на 19 декември от 19:00 часа в големия салон на Дома на културата.

Кулминацията на коледните събития ще бъде на  25.12.2014 от 11:00 часа, където в Коледния концерт, организиран от община Сандански, участие ще вземат общински духов оркестър, китаро-мандолинен оркестър, фолклорна формация „Славей”, общински танцов състав „Празник”, вокална група „Звънче” и школата по китара.

Видяна 2103 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.