fbpx
Четвъртък, 18 Декември 2014 18:03 Written by 

Коледна феерия в Сандански

Коледна феерия в Сандански

В навечерието на един от най-светлите празници в годината – Рождество Христово, на 20.12.2014 г. от 18:00 часа в големия салон на Дома на културата Народно читалище „Отец Паисий-1919” ще представи празничен Коледен концерт. В него ще участват Детски танцов състав „Звездица”, Фолклорни танцови школи „Македонци” (с.Лешница, с.Склаве, с.Струма, с.Ново Делчево, с.Кулата, с.Генерал Тодоров), с ръководители Ралица и Иван Занчеви и Фолклорна формация „Хераклея”, гр. Петрич. Това е едно от поредицата празнични събития, организирани от  читалището по случай коледните и новогодишните празници.

Тази вечер - 18.12.2014 г., читалището ще проведе традиционния Коледен карнавал, където малките възпитаници ще се забавляват с много музика, танци, игри и изненади.

Танцова формация „Хоуп“, с ръководител Невена Станкова ще проведе самостоятелен концерт на 19 декември от 19:00 часа в големия салон на Дома на културата.

Кулминацията на коледните събития ще бъде на  25.12.2014 от 11:00 часа, където в Коледния концерт, организиран от община Сандански, участие ще вземат общински духов оркестър, китаро-мандолинен оркестър, фолклорна формация „Славей”, общински танцов състав „Празник”, вокална група „Звънче” и школата по китара.

Видяна 2187 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.