fbpx
Четвъртък, 07 Май 2015 20:17 Written by 

Сандански ще бъде домакин Втори годишен конгрес Български съюз по балнеология и спа туризъм

Град Сандански ще бъде домакин Втори годишен конгрес Български съюз по балнеология и спа туризъм, който ще се проведе на 27 ми -28 ми май 2015г. Мотото на събитието тази година е: „Туризъм и здраве - 2020”. Конгресът се осъществява в партньорство с Министерство на туризма, Община Сандански, Европесйката СПА Асоциация и Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите - Сандански.
В специален панел, свързан с добрите европейски практики при управление на СПА дестинации на 28 май 2015г. участие ще вземат г-н Петр Кулханек, Кмет на световноизвестния чешки СПА курорт Карлови вари и г-жа Маргарет Мерген кмет на град Баден-Баден, Германия.
В програмата на конгреса са включени актуални теми, свързани с успешното управление на СПА дестинации, медикъл СПА и СПА хотели, подбор на кадри, тенденции в балнеологията и рехабилитацията и други актуални теми свързани със СПА индустрията. За лектори са поканени водещи професионалисти и експерти от Европа и България в съответните области.
На 27-ми Май 2015г ще се проведе workshop – BTB, в рамките на който ще се осъществят двустранни работни срещи между участниците в конгреса.

Всички участници, ще имат възможността да повишат компетенциите си в посока иновации в СПА индустрията и нови тенденции в туристическия сектор което от своя страна ще доведе до изграждане на платформа за предоставяне на висококачествени услуги на конкурентно европейско ниво.
По време на конгреса ще бъдат връчени за втори път и Наградите на Български съюз по балнеология и спа туризъм за иновации в областта на медикъл СПА и СПА сектора.

 

 

 

Видяна 2028 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.