fbpx
Неделя, 18 Ноември 2018 08:24 Written by 

Община Сандански с мащабен ремонт в сградата на IIОУ „Христо Смирненски“ и ПГ „Яне Сандански“

В една от най-емблематичните училищни сгради се обучават 1300 ученици

Приключи мащабният ремонт в сградата, в която се помещават двете големи училища на гр. Сандански – IIОУ „Христо Смирненски“ и ПГ „Яне Сандански. Основната цел на ремонта е да се осигури съвременна образователна среда за учениците и благоприятни условия за обучение.
След строително монтажните дейности класните стаи и коридорите, които бяха ремонтирани, придобиха нов и приветлив облик, сградата стана по-привлекателна.
Дейностите, които бяха извършени за едно по-красиво училище включваха подмяна на врати, настилки, стенни облицовки, осветителни тела, радиатори, дограма. Освен на естетическото обновление учениците и преподавателите се радват на по-топли, по-малко запрашени и приятни за протичане на учебния час класни стаи.
Инвестициите на община Сандански в сферата на образованието са част от целенасочената политика за изграждане и създаване на добри условия и предпоставки за качествено образование и мотивираща работна среда. С цел осигуряване на достъп до образователни грижи на всички деца от община Сандански, на 21 ноември /сряда/ ще отвори врати и нова детска градина.

Видяна 5061 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.