fbpx
×

Внимание

JUser: :_load: Не може да бъде зареден потребител с номер: 42
Неделя, 22 Декември 2013 09:44 Автор 

Кмета на община Сандански с приз за най – много спечелени проекти

ТВ „Европа” и предаването „Национален календар” връчи на кмета на община Сандански плакет за подгласник на Кмет на годината и най-много спечелени проекти и подписани договори.Призът се дава за спечелени и реализирани проекти през 2013 г.

От ТВ „Европа” споделиха, че връчените награди са признание за добре свършена работа и ефективно управление.

Кметът на общината прие плакета с благодарности и отбеляза, че всички награди, плакети и сертификати, които получава като кмет на общината  са за хората, за жителите, които продължават да го подкрепят вече трети мандат. „ Вече 10 години аз и екипът ми се стремим да развиваме града и общината. Ние сме сред първенците по брой спечелени евро проекти и подписани договори, с което съм изключително горд”- каза в заключение Андон Тотев.

Наградите на ТВ „Европа” се присъждат на кметове на общини от цялата страна за тринадесети пореден път. Няколко екипа през цялата година обикалят българските градове , запознават се с проектите и следят тяхната реализация. В края на годината общините отличници биват наградени като телевизията заснема специален филм за всички общини влезли в престижната класация.

Видяна 1553 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.