fbpx
Четвъртък, 09 Април 2015 17:31 Written by 

С дарение от Холандия кметът Тотев подпомогна Центърът за настаняване в село Вълково

С дарение от Холандия кметът Тотев подпомогна Центърът за настаняване в село Вълково

Дарението е традиционно и е от холандската фондация „PROMOTIE” – Холандия. Този път то бе предоставено на Центъра за настаняване от семеен тип в с. Вълково. Ръководството на общината прецени, че в тези светли дни преди Великден трябва да се зарадва всеки човек, а най-вече хората, които са в неравностойно положение, каквито са обитателите на центъра.

С много задоволство и благодарност работещите млад и сега утвърждаващ се професионално екип посрещнаха микробусите, които доставиха хранителните продукти, лекарства, домакински пособия, памперси и хигиенни материали, необходими на всички за нормалното протичане на всеки един ден в центъра.

За кмета на общината Андон Тотев и представителите на общинска администрация, които посетиха центъра бе удовлетворение, че децата от центъра ще имат най-необходимите им продукти.

Благодарственото писмо, което ръководството на Центъра за настаняване предостави на Община Сандански за направеното дарение общината ще изпрати на Фондация”PROMOTIE”, заедно със своята благодарност за подкрепата, която се дава с направеното дарение, което ще спомогне за качественото и успешно реализиране на дейностите за подкрепа на децата в неравностойно положение.

 

Видяна 1279 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.