fbpx
Понеделник, 27 Април 2015 15:05 Written by 

Директорката на Езикова школа "Делфин" и нейна ученичка наградени на Кеймбридж ден

Тази година на деня на Кеймбридж гостуваха Хърбърт Пухта, автор на едни от най-успешните учебни системи по английски език в света, както и други световно известни лектори от Cambridge University Press и Cambridge English Language Assessment.
Кеймбридж ден 2015 г. се проведе за девети пореден път в столичен хотел в присъствието на над 600 учители по английски език в училищата, включени в мрежата на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. По време на събитието бяха връчени и традиционните награди на победителите от Националното състезание по английски език и техните учители, сред които и санданчанката Любов Георгиева Крумова, която бе наградена за класирането си на второ място в ниво А2 на Националното състезание по английски език, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, заедно със своята преподавателка и директор на Езикова школа "Делфин" в Сандански г-жа Дафинка Стоянова за отличната подготовка на всички ученици.

Видяна 1981 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.