fbpx
Петък, 24 Юли 2015 17:33 Written by 
„Разбунени съвести” или пореден опит за дискредитиране на кмета Андон Тотев Андон Тотев

„Разбунени съвести” или пореден опит за дискредитиране на кмета Андон Тотев

„Разбунени съвести” или пореден опит за дискредитиране на кмета Андон Тотев

Разбираемо, но недопустимо, неетично е поведението на напористи анонимни драскачи да ме оклеветят в качеството ми на кмет.
Наближават избори, а градивното управление и присъствие на кмета в развитието и просперитета на общината е безспорно и оценено от гражданите. Оценено бе и от Асоциацията на българските градове и региони, която ме удостои с приза „Кмет на годината” за 2015 г. в категория „Кметът на хората”.

А този и други факти, които доказват успешното ми управление, дразнят някои мераклии за власт, които явно не си дават сметка за отговорностите, с които властта и управлението на една община са натоварени.

И съвсем в духа на бай Ганьо – „да ги наклепаме”, абсолютно анонимен сайт „Нюз Благоевград”, изработен явно с цел да огласява клюки и да дискредитира доказани личности и управленци, цитирайки гръцкия вестник „Алетри” без да посочва брой и дата , съобщава, че „Кметът на Сандански Андон Тотев си купува гръцки остров в Егейско море”. Твърди се, че от достоверен източник в южната ни съседка е получена информация в Агенция БГНЕС.

В Агенция БГНЕС не е открита такава публикация, който факт подсилва убеждението, че статията е невярна.
Уважаеми читатели, данните за имотното ми състояние са декларирани пред Сметната палата и публикувани на сайта й. Те са публични и всеки, който желае, може да ги види.

Аз кмета Андон Тотев, обявен за „Кмет на годината”, удостоен и с други отличия, обявявам, че ще подария острова !? на този, който го открие и му го посочи. Има резон, нали?
Впрочем, „за 12-годишното властване на Андон Тотев, през общината са превъртяни над четвърт милиард лв., без да е ясно къде са влагани” – допълват драскачи измислиците си.

Некомпетентен или злонамерен лаик може да твърди, че през общинския бюджет може, хей така, да „влизат” пари и да „изчезват”.
Дебело подчертавам,че досега съм гледал работата си съвестно и съм спечелил доверието на институции, чиято задача е да следят за спазването на законите.

Само човек, който не познава институцията община и нейното управление, може да разпространява такъв „кръчмарски” фолклор.
Логично възниква въпросът: „Защо се крие този автор на такива „разкрития”, защо не се легитимира и да застане открито с позицията си ?”. „Има нещо гнило в Дания”, както казва онзи безсмъртен Шекспиров герой! Защото за всички въпроси е валиден отговорът на гражданите на община Сандански, които точно и искрено оценяват направеното в града и общината, под ръководството на кмета Андон Тотев. А то никак не е малко! Е, това ми дава основание да се кандидатирм за четвърти кметски мандат !
Определено смятам че, притежавам необходимият управленски потенциал и отговорност пред съгражданите си.

С уважение :Андон Тотев-Кмет на община Сандански

Видяна 2620 пъти
Рейтинг
(10 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.