fbpx
Петък, 27 Ноември 2015 23:00 Written by 

Заместник областен управител Анна Бистричка проведе приемна и в Сандански

Изнесените приемни, които бяха проведени в цяла Благоевградска област стартираха на 24 ноември и ще продължат до 18 декември. Приемните на Областен управител на област Благоевград Бисер Михайлов са освен насочени към гражданите и техните проблеми, и към общините и общинските съвети за стиковане на работата между институциите и опознаване на екипите, с които администрациите си комуникират и сътрудничат.

Заместникът на Областния управител Анна Бистричка сподели, че тези срещи са изключително важни и те като представители на Областната администрация за това са тук, за да изслушат хората и представителите на Община Сандански и Общински съвет Сандански, които се ръководят от закона и благото, и интересите на своите жители.

Справката, която Областна администрация отчете на срещата показа, че най-много жалби в Областна администрация Благоевград са постъпили за земеделски земи, незаконно строителство и съседски проблеми. На 1 и 2 декември следват приемни в Петрич, Банско, Разлог.

На срещата присъстваха Председателя на Общински съвет Сандански Георги Синански, секретарят на община Сандански Лидия Матеева, представители на общинска администрация и общински съвет, и граждани, които запознаха заместник областния управител и юристите от областна администрация със своите проблеми.

Видяна 869 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.