fbpx
Петък, 18 Декември 2015 11:32 Written by 

Деца от детските градини и училищата на Сандански рисуваха картички благотворително

Днес, в заседателната зала на Община Сандански малки и големи рисуваха коледни картички, които ще се продават благотворително на Коледния базар, които община Сандански организира на 22.12.2015 г. на площада.

Инициативата за изработването на картичките е на книжарница „Фламенго” и под егидата на кмета на общината Кирил Котев. Всички деца, които бяха разделени на три групи показаха изключително майсторски техники за изработване на картичките и голям ентусиазъм. Материалите за мероприятието бяха осигурени от фирма МВБ, като представител на марката JOLLY за България.

В инициативата се включиха по няколко деца от всички предучилищни групи в детските градини и ученици от всички основни училища на територията на Сандански.

Работилничката за  картички  се провежда за първи път, но както организаторите, така и малките художници изказаха голямото си желание за всички празници да се събират, да рисуват заедно в подкрепа на нуждаещи се.

От книжарница „Фламенго” изказаха благодарност към Кмета на община Сандански Кирил Котев за оказаното съдействие за провеждането на благородната кауза.

 

 

Видяна 514 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.