Петък, 22 Септември 2017 20:29 Written by 

Откриха обновената детска ясла „обич“ в Сандански

Община Сандански продължава успешно да инвестира средства в сферата на образованието и грижата за най-малките си жители.
Днес с литургия за здраве и в присъствието на заместник – кметовете на община Сандански, Директори на детски градини и гости, бе символично открита обновената, пъстроцветна Дневна детска ясла „Обич“.
Директорът – Симеонка Аргирова изказа своята благодарност към кмета на община Сандански- Кирил Котев и цялото общинско ръководство за инвестираните средства и подкрепата за това най-малките да се обучават в добри условия и според техните нужди.
С кратка, но много емоционална програма всички гости бяха поздравени от децата в Детска ясла „Обич“, а гостите имаха възможност да разгледат пъстроцветните помещения на яслата.
Децата вече се радват на нови спални помещения, изцяло нови санитарни възли, подменени подови настилки, обновено помещение за разлив на храна, нови гардеробчета, пейки и външни алеи.
Само преди няколко дни бе открита след мащабен ремонт друга детска градина – в с. Дамяница.

 

Видяна 1939 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.