Събота, 05 Май 2018 19:14 Written by 

В присъствието на министър Радев и зам.-министрите Николова и Манолев, община Сандански открива санираните сгради на районно управление на полицията и районна служба пожарна безопасност в Сандански

На 4 май /петък/, от 15:00 ч. в двора на Районна служба по безопасност и защита на населението ще се състои официално откриване на административните сгради на полиция и пожарна в град Сандански.
След прилагане на всички мерки за енергийна ефективност на сградите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“, те бяха модернизирани и добиха нов, съвременен облик.
Официални гости на откриването ще бъдат г-н Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, г-жа Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие, г-н Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, г-н Бисер Михайлов – Областен управител, комисар Младен Маринов – гл. секретар МВР, г-жа Анджелина Тотева – началник кабинет МВР, комисар Николай Николов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, Директорите на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград – комисар Николай Хаджиев и инж. Георги Пармаков, началниците на РУП – Сандански и РСПБЗН – Сандански – г-н Борис Щурков и инж. Атанас Атанасов, общински съветници.

Видяна 500 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.