fbpx
Събота, 05 Май 2018 19:14 Written by 

В присъствието на министър Радев и зам.-министрите Николова и Манолев, община Сандански открива санираните сгради на районно управление на полицията и районна служба пожарна безопасност в Сандански

На 4 май /петък/, от 15:00 ч. в двора на Районна служба по безопасност и защита на населението ще се състои официално откриване на административните сгради на полиция и пожарна в град Сандански.
След прилагане на всички мерки за енергийна ефективност на сградите по проект „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“, те бяха модернизирани и добиха нов, съвременен облик.
Официални гости на откриването ще бъдат г-н Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, г-жа Деница Николова – зам.-министър на регионалното развитие, г-н Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, г-н Бисер Михайлов – Областен управител, комисар Младен Маринов – гл. секретар МВР, г-жа Анджелина Тотева – началник кабинет МВР, комисар Николай Николов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението, Директорите на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи и Пожарна безопасност и защита на населението – Благоевград – комисар Николай Хаджиев и инж. Георги Пармаков, началниците на РУП – Сандански и РСПБЗН – Сандански – г-н Борис Щурков и инж. Атанас Атанасов, общински съветници.

Видяна 1224 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.