fbpx
Събота, 05 Май 2018 19:19 Written by 

Кметът и министър Радев откриха санираните сгради на районно управление на полицията и районна служба пожарна безопасност в Сандански


Днес с водосвет, в присъствието на Валентин Радев – Министър на вътрешните работи, Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, народни представители, Бисер Михайлов – областен управител на Област Благоевград, представители на МВР и службите на МВР и РСПБЗН, ръководителите ра районен съд и прокуратура, ръководството и служители на община Сандански и общински съветници, бяха официално открити сградите на Районно управление на полицията и Районна служба по пожарна безопасност и защита на населението, град Сандански.
След успешното приключване на проекта „Повишаване на енергийната ефективност на сградата на РУП и РСПБЗН – гр. Сандански, община Сандански“ две важни за всички жители обществени сгради придобиха нов, съвременен облик.
Кметът на община Сандански – Кирил Котев благодари на Министерството на вътрешните работи, екипа на проекта и изпълнителите за реализацията на изключително важния проект, доказателство за добрите взаимоотношения между институциите“.
Министър Радев и зам.-министър Манолев също отправиха поздрави към присъстващите, а малко по-късно Министърът на вътрешните, заедно с кмета Котев прерязаха лентата на обновените административни сгради.
С реализирането на този проект не само се повишава енергийната ефективност на двете сгради, но и се намаляват разходите за енергия и крайното енергийно потребление. Осигуряват се по-добри условия за живот и работна среда.
По проекта бяха поденени всички дограми, съществуващи индустриални гаражни врати с термопанели. Бе извършено топлинно изолиране на външни стени, топлинно изолиране на конструкциите на типовете покрив, възстановен бе на местата с обрушен бетон по носещата стоманобетонна конструкция на сградите, монтиран бе нов газов котел, подменена бе и съществуваща тръбна мрежа и радиатори, осветителни инсталации – осветителни тела с ЛЕД светлоизточник и др.

 

Видяна 1797 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.