fbpx
Вторник, 29 Май 2018 10:47 Written by 

33 двойки честваха своите „златни” и „сребърни“ сватби в Сандански

Под егидата на кмета на община Сандански -Кирил Котев,  33 двойки, сключили брак през 1968 г. и 1993 г. честваха своите 50 и 25 годишнини.  Изключителната организация и тържественост на събитието впечатлиха семействата, които бяха посрещнати със сладка пита.

Всички гости бяха приветствани от кмета на община Сандански – Кирил Котев, който връчи на семействата по бутилка шампанско и специално ръчно изработени сувенири, които да им напомнят за техния празник, което развълнува всички двойки. В летописната книга на община Сандански, в присъствието на длъжностно лице по гражданско състояние, празнуващите положиха символично своите подписи, така както преди 25 и 50 години.

За да бъде празникът истински, настроението на всички гости повдигнаха момчетата и момичетата на ТС „Празник“ с ръководител Михаил Митрев.

Празникът завърши късно вечерта и всички двойки изключително щастливи и усмихнати не пропуснаха да благодарят на кмета  за предоставената възможност да отбележат този важен ден в живота на всеки.

 

Видяна 1446 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.