fbpx
Сряда, 20 Юни 2018 07:56 Written by 

Цветан Цветанов в Сандански: на сегашното управление на страната и на управлението в Сандански реална алтернатива няма

На сегашното управление на страната и на управлението в Сандански реална алтернатива няма. Опонентите ни се опитват да провокират напрежение по всевъзможен начин и не предлагат алтернативни политики в отговор на успешното управление на ГЕРБ. Това заяви в Сандански зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов. Там той се срещна с кмета на община Сандански- Кирил Котев и с актива на ГЕРБ-Сандански.
Събитието се проведе в заседателната зала на Община Сандански, като в него участваха и областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев.

По време на срещата Цветан Цветанов отбеляза, че оценката на обществеността за работата на кметовете на ГЕРБ е висока. Той коментира, че община Сандански има стратегическо местоположение, като подчерта, че правителството работи активно по доизграждането на АМ „Струма“, която минава и през Сандански. „С предсрочното пускане на лота до Сандански ще подобрим условията за бизнеса и туризма, ще намалим вредните емисии, както и броя на пътнотранспортните произшествия”, каза Цветанов.

Според председателя на ПГ на ГЕРБ подписването на споразумението между Македония и Гърция дава сигурност за община Сандански. По думите му в момента е много актуален въпросът за бюджета на ЕС за следващия програмен период. „България се очертава да бъде една от трите страни-членки, които ще получат повече средства в новия програмен период – около 2 млрд. лв.”, обясни Цветанов.

Кметът на Сандански и общински ръководител на ГЕРБ Кирил Котев съобщи, че благодарение на съдействието и подкрепата на правителството след месец ще стартира строителството на нова многофункционална спортна зала.
„Това бе наш предизборен ангажимент и съм радостен, че ще го изпълним“, сподели Котев.

По време на срещата в Сандански бе обявено и новото ръководство на партията с ръководител Кирил Котев и организационен секретар Петър Додушев.

Видяна 1131 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.