fbpx
Понеделник, 25 Юни 2018 22:47 Written by 

Сандански се превръща в световна сцена на красота и елегантност

Един от най-престижните конкурси, изключително популярен и в Латинска Америка – „Miss & Mr Grand World” 2018 ще се проведе от 25 юни до 1 юли в град Сандански. Участниците от над 25 държави ще се борят за престижните титли на конкурса.
Първото предизвикателство за всички е на 27.06., когато организаторите ще поднесат своя комплимент на гостите и жителите на града. Участниците в конкурса – около 70 човека, ще трябва да изминат цялото разстояние по централната пешеходна зона в национални костюми, водени от духов оркестър и мажоретен състав от Сандански. Атрактивният финал на шествието ще бъде на голямата сцена на пл. „България” в центъра на града около 20 часа.
Представянето по бански костюми ще се осъществи на басейна на „Парк хотел Пирин ” в града на 28.06. , където международно жури ще избере финалистите.
На бляскавия гранд финал на 30.06 участниците ще дефилират и с официални облекла на сцената на Летен театър Сандански от 20.30 часа. Специални гости на спектакъла са артисти, певци и композитори от първи ешелон на българската музикална култура. Билетите са на цени – 6, 8 и 10 лв. и могат да бъдат закупени от Туристически информационен център – град Сандански /до сградата на ГУМ/.
Водещи на церемонията ще бъдат известният тв водещ Павел Владимиров и Лили Дерибанова от Сандански.
Янка Рупкина ще вземе участие в събитието, като от град Сандански тя ще стартира своето национално юбилейно турне.

 

Видяна 1657 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.