fbpx
Вторник, 03 Юли 2018 21:13 Written by 

Ден 1 балканско веселие. Изпълнители

В четиридневен празник на музиката, мезето и питието ще се превърне Сандански от 5 до 8 юли.
Веселието започва в четвъртък още от обяд с кулинарно шоу, когато ще бъде дадено началото на четиридневния балкански маратон. С танцов уъркшоп и Балканско DJ парти ще продължи празничната програма, която ще премине в турнир по табла, шах и карти.
Музикалната програма започва точно в 18:00 ч. с Детски танцов състав с. Склаве с ръководител Ралица Занчева, Танцова формация „Хоуп“ с ръководител Невена Станкова – Смилянска и Общински духов оркестър с ръководител Константин Кирянов.
Официален старт на „Балканско веселие“ ще бъде даден в 18:50 ч. В първата вечер на откритата сцена на Алея на дипломата в град Сандански ще се качат Ива и Велислава Костадинови, младата фолклорна изпълнителка Дения Пенчева, победителката от първото издание на BG Music Festival – Клавдия и гръцката звезда – Йорданис Агапитос.
Музикалната палитра и празнична вечер ще закрият неповторимите рокаджии – ГРУПА „СИГНАЛ“, които ще изпълнят едни от най-популярните си хитове и ще превърнат Сандански в рок сцена.
„Балканско веселие“ ще се проведе на „Алея на дипломата“, входът е свободен.
Организатори – Мюзик Медия Клъстер и Община Сандански.

Видяна 2404 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.