Топ новини
Сряда, 11 Юли 2018 00:39 Written by 

Заместник -кметът на община Сандански с приветствие на откриване на детска градина в община ново село - Македония

Г-жа Зорица Органджиева лично поздрави партньорската организация – Община Ново село за успешното приключване на ремонтните дейности по съвместния проект „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини“

След откриването през септември миналата година на обновената детска градина в с. Дамяница, общ.Сандански по проект „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини", на 3 юли – в заключителната фаза на същия, официално отвори врати и реновираното детско заведение «Сонце» на партньорската организация – Община Ново село – Македония.
Събитието бе уважено от Заместник-кмета по хуманитарни и социални дейности на община Сандански – г-жа Зорица Органджиева, Директор Дирекция «Образование, култура, спорт и социално дело» - г-жа Катина Додушева, директорите на детски градини от община Сандански, екипа по управление и участници от предходните дейности по изпълнение на проекта.
Г-жа Органджиева пожела на екипа на детската градина «Сонце», родителите и представителите на местната и държавната власт в Македония «заедно и с обич да сътворяват приказката на едно щастливо детство в обновения си дом».
Освен творческата програма и приветствията, по време на откриването беше представена и изложба с рисунки на тема «Енергийна ефективност». 140 творби на малки художници от детските градини в община Сандански (България) и община Ново село (Македония).

Видяна 247 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.