fbpx
Сряда, 11 Юли 2018 00:39 Written by 

Заместник -кметът на община Сандански с приветствие на откриване на детска градина в община ново село - Македония

Г-жа Зорица Органджиева лично поздрави партньорската организация – Община Ново село за успешното приключване на ремонтните дейности по съвместния проект „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини“

След откриването през септември миналата година на обновената детска градина в с. Дамяница, общ.Сандански по проект „Енергийна ефективност с цел постигане на по-добра среда в детските градини", на 3 юли – в заключителната фаза на същия, официално отвори врати и реновираното детско заведение «Сонце» на партньорската организация – Община Ново село – Македония.
Събитието бе уважено от Заместник-кмета по хуманитарни и социални дейности на община Сандански – г-жа Зорица Органджиева, Директор Дирекция «Образование, култура, спорт и социално дело» - г-жа Катина Додушева, директорите на детски градини от община Сандански, екипа по управление и участници от предходните дейности по изпълнение на проекта.
Г-жа Органджиева пожела на екипа на детската градина «Сонце», родителите и представителите на местната и държавната власт в Македония «заедно и с обич да сътворяват приказката на едно щастливо детство в обновения си дом».
Освен творческата програма и приветствията, по време на откриването беше представена и изложба с рисунки на тема «Енергийна ефективност». 140 творби на малки художници от детските градини в община Сандански (България) и община Ново село (Македония).

Видяна 2277 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.