fbpx
Вторник, 20 Ноември 2018 12:00 Written by 

Община Сандански с две номинации на годишните награди в туризма 2018 г.

През 2017 г. община Сандански стана победител в категория Туристическа дестинация
Започна онлайн гласуването за предложенията в третото издание на Годишните награди за туризъм на Министерството на туризма. Община Сандански е номинирана в две категории – за Туристическа дестинация на 2018 г., която спечели миналата година и Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм.
Нека заедно направим нашия град отново победител, защото заслужава да се нареди сред най-добрите туристически дестинации и Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм.
Може да подкрепите община Сандански и да покажете своето лично отношение към нашия прекрасен град, като гласувате на следните линкове:
За Туристическа дестинация на 2018 г.- ТУК
За Община на 2018 г. за БАЛНЕО и СПА туризъм –ТУК
Годишните награди, организирани от Министерството на туризма, популяризират постиженията на отрасъла, представяйки различни дестинации, събития и забележителности. Целта на конкурса е също да се изтъкне приноса на всички, полагащи усилия за устойчивото развитие на туризма в България.
Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2018 г. в 24:00 ч.
Победителите ще бъдат обявени на церемония на 11 декември 2018 г. в град София.
Можем заедно отново да направим Община Сандански победител!

 

Видяна 9255 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.