fbpx
Петък, 04 Януари 2019 19:56 Written by 

Град Сандански ще бъде част от национален фолклорен фестивал-конкурс „Бъдност за талантите на България“

На 12 януари 2019г. /събота/ от 18:00 часа в Дома на културата, град Сандански български и арт фолклорен център „Нестия” и Фондация „Бъдност за талантите на България“, съвместно с Община Сандански, ще проведат кръг от Югозападен квалификационен етап на Национален фолклорен фестивал-конкурс „Бъдност за талантите на България.
Екипът на Български арт и фолклорен център “Нестия“ има удоволствието да покани групи, състави и изпълнители за участие в първия етап на конкурса.
Фестивалът се провежда с подкрепата и съдействието на Министерство на образованието и науката, Министерство на културата, Българска академия на науките, Делта център за изкуства и култура, сдружение „Фонтан“, Арт училище „Музика“, Сдружение „Евтерпани“, Саламандър мюзик, Фондация „Звезден старт на талантите“, Сдружение “Професионален форум за образование” и с медийното партньорство на БТА, БНР, БНТ, СКАТ, Дарик радио, НКТВ Евроком, ТВ 1, радио Зорана, Булфото, Фен фолк ТВ, радио Гама, ТВ „Дартс“, радио „Белла“ и др.
За контакт – Христо Станков – Председател Български арт и фолклорен център “Нестия“ GSM: +359 /0/ 884 563 482

Видяна 62087 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.