fbpx
Четвъртък, 20 Март 2014 15:38 Written by 

Учители и ученици с благодарствено писмо към кмета Андон Тотев

Учители и ученици, участващи в инициативата „Мениджър за един ден”, където община Сандански бе домакин изпратиха благодарствено писмо до кмета на община Сандански Андон Тотев и екипа, който проведе с тях техния първи ден като мениджъри.

От общинска администрация споделиха, че са очаровани от знанията на децата и техните родители, учители и директори могат да бъдат горди с тях. Учениците изказаха своите благодарности за проявеното гостоприемство и професионализъм при организирането на кампанията и разказаха, че този ден наистина е бил ползотворен за тях, тъй като екипа на община Сандански им е осигурил и създал истински мениджърски задачи, които в бъдеще ще им бъдат полезни. Кметът Тотев каза още, че се надява един ден общината да се ръководи именно от такива хора – образовани, инициативни и „чисти”, каквито бяха нашите  мениджъри за един ден.

Той върна жеста и също поздрави децата, учителите и ръководството  като изрази своите надежди наистина  този ден да е допринесъл за бъдещото професионално ориентиране на младите мениджъри.

Видяна 1250 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.