fbpx
Сряда, 14 Май 2014 21:52 Written by 

Приключиха кастингите за предстоящия Пирин Фолк 2014г.

Приключиха кастингите за песни и изпълнители
за предстоящия Пирин Фолк 2014г.

Предварителните кастинги за певци и песни за предстоящото двадесет и второ издание на Международния фестивал Пирин Фолк 2014 г. е под патронажа на кмета на община Сандански Андон Тотев и община Сандански.

От постъпилите 48 песни 5 членното квалитетно жури с председател проф. Дора Христова отся 23, които заедно с осмете квоти ще се борят за наградата на фестивала септември. От певците в конкурса за изпълнители  се класираха 17,като 4 групи и 13 солови изпълнители ще мерят сили в Международния фестивал.

Тази година музикалната продукция не отстъпва на миналогодишната. Впечатление прави участието на много млади таланти като Евелина Александрова, Квартет „Хит Мелоди”, Ати Молова, Невена Галинова и пр.

И тази година Пирин Фолк се очаква да бъде съпроводен с много мероприятия, концерти и хубава музика. Ще бъде възроден и конкурса Мис Пирин Фолк, който миналата година не се състоя и конкурса за изпълнители на автентични /изворни/ македонски песни, а на сцената очакваме да блеснат незабравимата Маргарита Хранова, Деси Добрева, Лили Цветкова, Христо Косашки, Георги Жбантов и др.

Отново организаторите – община Сандански ще се погрижат всяка песен и изпълнение да бъдат съпроводени от ефектни танци и хореография.

Видяна 1693 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.