fbpx
Понеделник, 26 Май 2014 21:43 Written by 

ОУ „ Христо Ботев” с. Катунци – партньор в проект по...

Проектът е на тема „Корени и крила” и е в партньорство с Германия, Полша, Турция, Кипър и Литва. Чрез него учениците между 12 и 15 години ще имат възможност да пътуват учебно в историята на градовете и селата, където са разположение техните училища. През първата година учениците ще правят проучвания и изследвания за историята на техните населени места. Ще се създадат информационни брошури и историческа книга, в чиято направа ще се включат учениците и DVD филм със сцени от живота на населеното място в неговия най-цъфтящ период на развитие.

През следващата втора година учениците ще събират географски, социални и икономически данни от местните институции, ще открият 10-те най-важни държави /градове/ в Европа, където ученици, които са учили в тяхното училище са емигрирали, които ще отбележат на специална карта.

Ръководители на екипа за управление на проекта са: г-жа Павлина Михова,  г-н Божидар Харисков, г-н Румен Калугеров, г-жа Теменужка Цветанова и г-жа Митра Чорбаджийска.

Пожелаваме успех!

Видяна 2101 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.