fbpx
Четвъртък, 05 Юни 2014 14:09 Written by 

С копки в Дамяница и Ново Делчево кметът Тотев...

С копки в Дамяница и Ново Делчево кметът Тотев даде старт на ремонта на водопроводите

С кметовете на селата Дамяница – Атанас Ангелов и Ново Делчево -  Валентин Апостолов кметът на община Сандански Андон Тотев направи първа копка за старт на строително монтажните дейности по проект за над 3 млн. лева.

Проектът „Реконструкция на водопроводна мрежа на територията на Община Сандански” е със срок за изпълнение 7 месеца и ще намали водните загуби в разпределителната мрежа и ще снабди селата с адекватно количество и с  добро качество вода селата.

Традиционно първата копка се превърна в празник за селата, за което допринесе Общинския духов оркестър  с ръководител Костадин Кирянов и емоциите около счупването на бутилка шампанско в лопатите на багерите и в Дамяница, и в Делчево.

Кмета на община Сандански изрази своите надежди всички срокове да бъдат спазени и след 7 месеца известни неудобства, които могат да бъдат създадени на жителите да се похвалят, че си е струвало.

В края на мероприятията всички се почерпиха със сладка погача с мед, поднесени от прекрасните  девойки на Танцов състав „Празник”.

Галерия:

 

Видяна 5335 пъти
Рейтинг
(2 Гласа)

Видео

  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.