fbpx
Петък, 20 Юни 2014 15:44 Written by 

Децата на Сандански развълнуваха директори, учители...

Децата на Сандански развълнуваха директори, учители и педагогически експерти от България и Македония

На вторият ден от образователния форум, който традиционно се провежда всяка година в Сандански всички участници от цяла България и Македония бяха поканени на организиран концерт в приказно украсената голяма зала на Дома на културата.

Специалният детски спектакъл откри заместник кмета Мария Чинкова, която обеща много настроение и усмивки.
По време на едночасовото детско шоу освен усмивки в залата имаше и сълзи от радост и умиление в очите на детските учителки – онези, които възпитават, образоват и обгрижват нашите деца.

Малките танцьори от ОДЗ № 1, ЦДГ № 1 и ЦДГ № 3 изправиха цялата зала на крака.
Концертът бе закрит от професионалистите на ТФ „Жасмин” с много емоции и аплодисменти.
Детските учители от цяла България  и Македония бяха изключително впечатлени от сценичните костюми, хореографията и организацията на целият тридневен форум.

В края на концерта прекрасните „испанки”, „горски герои”, „джентълмени”, „ дъждовни феи”, „моряци” и танцьорите на най-веселото хоро, най-българският танци и най-звучното мамбо се подредиха на сцената и заслужено обраха бурните овации на публиката.

!!!Лично при мен дойде една дама от Враца и със сълзи на очи ми сподели, че през тези дни и особено днес са се чувствали неземно щастливи и обогатени!!!

Галерия:

Видяна 1549 пъти
Рейтинг
(3 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.