fbpx
Вторник, 26 Август 2014 18:31 Written by 

Състояха се първите консултации за състава на СИК в община Сандански

Състояха се първите консултации за състава на СИК в община Сандански

Вчера в сградата на общинска администрация Сандански се състоя първата консултативна среща за определяне състава на секционните избирателни комисии. Срещата бе водена от Младен Тимчев в присъствието на секретаря на общината Лидия Матеева и началник отдел „ПНИО” Надка Пензова. Всички представители и упълномощени от централите на политическите партии, които ще участват в парламентарните избори бяха поканени и без изключения всички присъстваха. Те бяха запознати с Решението на РИК, като им бе предложено споразумение относно състава на СИК. До края на срещата се обсъждаха направените предложения от ГЕРБ и Коалиция за България, като всички си уговориха нова среща за днес от 16.00 ч. Редовна такава също е планирана за сряда.

Подготовката за изборния ден в община Сандански върви по план. Съгласно хронограмата на ЦИК на 30 август 2014 г. състава на СИК трябва да бъде представен в РИК – Благоевград. По хронограмата на ЦИК задълженията на общинските администрации бе до 25 август 2014 г. да се разлепят избирателните списъци във всички секции, местата за които са определени със заповед на кмета.  В същия срок те бяха и качени на сайта на общината, както и  безплатен телефон за справка на избирателите от общината.

Галерия:

Видяна 1212 пъти
Рейтинг
(1 Глас)

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.