Топ новини

Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в SandanskiNews.com заедно с кратък текст. Похвали се на приятели! Бъди и ти репортер.

SandanskiNews не носи отговорност за авторството на качените снимки. Всичко се публикуват след модерация и без редакционна намеса от екипа на SandanskiNews.com. SandanskiNews си запазва право да не публикува всяка изпратена информация (текст или изображение), за която има съмнение, че нарушава авторски и други права на трети лица.

Тежка катастрофа по обяд преди Струмяни между два леки автомобила. Единия е такси с благоевградска регистрация на фирма ЕТ Асен Илчев. Движението по Е79 е затруднено.
Уважаеми съграждани, как ще опазим най-хубавото нещо в града - ПАРКА, след като отивайки да го ползваме, паркираме колите си в него. Това е като да се...
Ремонта, който протича в ЦДГ № 4 "Радост" в гр. Сандански. Детската градина ще отвори врати обновена през септември. До тогава всички деца са разпределени по детските заведения на територията на Сандански.
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.