fbpx

Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в SandanskiNews.com заедно с кратък текст. Похвали се на приятели! Бъди и ти репортер.

SandanskiNews не носи отговорност за авторството на качените снимки. Всичко се публикуват след модерация и без редакционна намеса от екипа на SandanskiNews.com. SandanskiNews си запазва право да не публикува всяка изпратена информация (текст или изображение), за която има съмнение, че нарушава авторски и други права на трети лица.

Уважаеми съграждани, как ще опазим най-хубавото нещо в града - ПАРКА, след като отивайки да го ползваме, паркираме колите си в него. Това е като да се...
Ремонта, който протича в ЦДГ № 4 "Радост" в гр. Сандански. Детската градина ще отвори врати обновена през септември. До тогава всички деца са разпределени по детските заведения на територията на Сандански.
Уникално място.
Тежка катастрофа по обяд преди Струмяни между два леки автомобила. Единия е такси с благоевградска регистрация на фирма ЕТ Асен Илчев. Движението по Е79 е затруднено.
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.