fbpx
Четвъртък, 08 Декември 2016 09:25 Written by 

С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Уведомяваме всички заинтересовани физически и юридически лица, че на основание чл.6, ал.9 от Наредба за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда в Общинска администрация- Сандански, в Кметство с.Левуново, в офиса на „Графити ТТ“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  е внесенa Информация за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС за обект: „„Създаване на градини с насаждения от орехи, череши и малини в пи в 041016, 041018, 041019, 041007 в местността „Урумица“, землище нас.Левуново, община Сандански“

 с възложител  Наталия Николаева Димитрова. Съобщението и Информацията за преценяване на необходимостта от ОВОС съгласно Приложение №2 към чл.6 от Наредбата за ОВОС са поставени от възложителя на интернет страницата на sandanskinews.com  на 8.12.2016 г. и е  разлепена  на таблото в сградата на Община Сандански и на информационното табло в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40 на 8.12.2016г.

Обявен е адрес за възражения и становища: офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Информацията за преценяване необходимостта от ОВОС за горното инвестиционно предложение е на разположение на интересуващите се всеки работен ден в рамките на работното време от 8-12ч. и от 13-17ч. в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40

Становища и предложения за условия се представят в писмен вид в деловодството на община Сандански и в офиса на „Графити“ ЕООД с адрес : гр.Сандански, ул.“Първи май“ 40  само в рамките на предвидения четиринадесет дневен срок за обществен достъп до информацията.

Наталия Димитрова

 

 

 

Видяна 1591 пъти
Рейтинг
(0 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.