fbpx
Вторник, 13 Октомври 2015 11:30 Written by 

След успешното си представяне каратеките от КИБИ „Спартак” се завърнаха от Сърбия

Вчера , на 12 октомври  каратеките от Клуба за Източни Бойни Изкуства „Спартак“ се завърнаха от 23-тия Световен Шампионат по Шотокан Карате – До, който се проведе в гр. Суботица – Р. Сърбия на 9 и 10 октомври. В  най-високия форум, организиран от SKDUN(Шотокан Карате – До на Обединените Нации участваха  над 1600 състезатели. КИБИ „Спартак“ участва с 5 състезатели в Световното Първенство като и този път негов състезател се завърна с бронзов медал.

Въпреки жестоката конкуренция каратеките от Санданския клуб се представиха добре на Световното първенство и натрупаха опит на международната сцена. В дисциплините КАТА и КУ-МИТЕ участваха и петте състезатели, като най-добре се представи Димитър Велков, ученик от Спортно Училище, гр. Сандански.  С неговите блестящи срещи отбора по КУМИТЕ на кадетите до 50 кг. успя да се пребори за бронзовите медали.

Треньора на клуба Костадин Чепандов е много доволен от представянето на санданските състезатели и от успеха на дебютанта – Димитър Велков, като подчерта необходимостта от повече усилия в подготовката на състезателите и очаква от тях добро представяне и на предстоящия Международен Турнир по Шотокан Карате-До „Шисейкан“, който ще се проведе в гр. София, 06.11.-08.11.2015 година. 

 

 

Видяна 1584 пъти
Рейтинг
(4 Гласа)
  • Нови

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. Чрез посещението си, вие приемате използването на бисквитки. Повече информация.